Wat is verstandig?

Uw linkbuilding zelf doen?

Linkbuilding uitbesteden

Heeft u een website en wordt deze niet gevonden in Google of één van de andere zoekmachines? Dan is er zeer waarschijnlijk iets mis gegaan bij de zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding uitbesteden kan dan een goed stap zijn om te zorgen dat uw website wel gevonden gaat worden in de zoekmachines. Let er echter wel op dat linkbuilding één (weliswaar belangrijk) onderdeel is van de zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding uitbesteden kan u in ieder geval eenvoudig verder helpen om van uw website een succes te maken.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

1

Het is een vak

Net als uw eigen van is online marketing ook een vak. En zeker linkbuilding is een vak apart. Wij nemen u dit graag uit handen. Op een professionele manier gaan wij met ons vak aan de slag om voor u het beste resultaat te krijgen.
2

Voorkom een Google penalty

Wij weten wat we doen en al onze SEO is white hat. White hat houdt in dat er een natuurlijk linkprofiel wordt opgebouwd. Met een natuurlijk linkprofiel is de kans op een goede SEO score verreweg het grootst.
3

Kostenbesparend

Kostenbesparend? Ik moet jullie toch betalen? Dat klopt natuurlijk. Maar wij weten waar we de links voor u vandaan kunnen halen. Geen lange zoektochten naar 1 of 2 goede links, maar gewoon de beste links voor een laag bedrag.
linkbuilding uitbesteden

Is linkbuilding zelf doen ook mogelijk?

Linkbuilding uitbesteden is natuurlijk mogelijk en kost u minder tijd, werk en geld. Maar dit beantwoord nog niet de vraag of linkbuilding zelf doen ook mogelijk is. Het antwoord hierop is eenvoudig. Natuurlijk kunt u linkbuilden zelf leren. U zult zich dan wel moeten verdiepen in wat gewaardeerd wordt in de zoekmachines. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie.
Om u hiermee te helpen maken we een korte opsomming:

  • Link van relevante websites
  • Link vanaf websites met een goed Domein autoriteit en Pagina Autoriteit
  • Let op de Trust flow en Citation flow
  • Koop geen “bundel links”

Even een korte uitleg hierover.

Link van relevante websites

Het is belangrijk om te linken vanaf een website die raakvlakken heeft met het onderwerp. Als u een website heeft over het verhuren van springkussens, is een link van een attractieverhuur bedrijf beter dan een link vanaf een website over bijvoorbeeld woninginrichting. Voor de zoekmachines is het dan een meer logische link waardoor er extra waarde wordt toegevoegd aan uw website.
Het linkbuilding uitbesteden zorgt er in ieder geval voor dat er alleen gelinkt wordt vanaf relevante websites.

Zoek websites met een hoge DA/PA/CT/TF

Dit een samenvoeging van punt 2 en 3. Dit is niet helemaal eerlijk, het zijn namelijk allemaal onderdelen die net iets anders betekenen. Wij hebben ze voor het overzicht gebundeld, omdat het allemaal te maken heeft met de waarde van de website waar u vanaf wilt gaan linken. Het geeft aan hoe belangrijk de pagina vind. Domein Autoriteit en Pagina Autoriteit zijn net als Citation Flow en Trust Flow belangrijk indicatoren.

Koop geen bundel links

Er zijn veel aanbieders van links. U kunt daar 10.000 links kopen voor slechts € 100,-. Dit lijkt lekker makkelijk, en is het natuurlijk ook. Het nadeel is dat uw € 100,- maar heel tijdelijk werkt. Daarna is de kans op een Google penalty groot. U bent dan niet alleen uw geld kwijt, maar ook uw posities in de zoekmachines. En die terugkrijgen kan een enorme uitdaging zijn.

Linkbuilding training en uitleg

Wilt u er het liefst zelf mee aan de slag? Houdt er dan rekening mee dat het een tijdrovende kwestie kan zijn. Om u op de juiste manier op weg te helpen kunt u één van onze adviseurs inhuren. Dit kan op locatie of op ons kantoor in Amsterdam. Hier vertellen wij u graag alle ins en outs van het linkbuilden. Als u het pand verlaat bent u heel veel wijzer geworden. Wij laten u handige tools zien die u kunt gebruiken voor uw linkbuilding en bekijken de websites van uw concurrenten die op plaatsen staan waar u zou willen staan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast een aantal basis trainingen kunnen wij ook maatwerk trainingen verzorgen.

Contact.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op:

 

Andijk

Hoekweg 14, 1619 EA
info@magnificum.nl
☎ 0228-526355

Amsterdam

Ferry Ploegerstraat 17, 1063 AT
sales@magnificum.nl