Website laten maken

Heeft u een website die een update nodig heeft? Of wilt u gewoon een helemaal nieuwe website laten maken voor uw bedrijf of privé. Bij Magnificum hebben we al honderden websites gemaakt. Voor verschillende onderwerpen of thema’s. Dat een website laten maken niet duur hoeft te zijn blijkt uit onze scherpe prijzen. Het is niet nodig om zelf kennis te hebben van programmeren.
Wij maken de websites met behulp van WordPress. Het grote voordeel is dat u dit ook zelf kunt beheren. Om u ook hiermee te helpen kunt u bij ons een workshop bestellen. Wij komen dan bij u op locatie langs, of u kunt deelnemen aan een groepstraining.

Basis website

Basis

Een website met maximaal 3 pagina’s tegen een scherp tarief vanaf:

€ 199,00

 

Meest Gekozen

Premium

Een complete website, alles wat u nodig heeft om goed van start te gaan.

vanaf € 599,00

 

Website per maand

Maandbetaling

Per maand betalen aan uw website, een vast bedrag inclusief hosting

€ 29,95 p/m

 

website laten maken
Wat doen wij voor u?

Behalve keihard werken natuurlijk!

Wij gaan met u in overleg om de website van uw wensen te bouwen. Of dit nu een 3 pagina website is, of een volledige website met verschillende functionaliteiten. Wij gaan altijd aan de slag voor het beste resultaat. Verkennen de markt en uw wensen en maken een moderne, mooie website waar u jaren mee vooruit kunt. Een intakegesprek is uiteraard altijd kosteloos en vrijblijvend. Neem contact vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard letten wij met het bouwen ook op de zoekmachine optimalisatie

En wat moet u doen?

Behalve wachten tot de website klaar is?

Het is belangrijk om te weten wat wij doen, maar misschien nog wel belangrijker om te weten wat u moet doen. Het is voor ons belangrijk om te weten wat voor type website u wilt. Dit kan het best door een voorbeeld te geven van een concurrent bijvoorbeeld. Daarnaast hebben wij algemene informatie van uw bedrijf nodig als u dit wilt laten verwerken in de website. Als u contact met ons opneemt nemen wij alles door zodat u exact weet waar u aan toe bent. 

Website laten maken

Website laten maken en goed gevonden worden!

Zonder website kan u natuurlijk niet meer. Het internet is belangrijk en wordt nog altijd met de dag belangrijker. Een goede website verteld het verhaal van uw onderneming.
Een website laten maken is belangrijk, dat is duidelijk. Toch is er nog iets dat belangrijk is. En dat is ervoor zorgen dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google en Bing. Om hiervoor te zorgen hebben wij eenvoudige modules in de websites gemaakt die u er uiteraard gewoon gratis van ons bijkrijgt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de producten die wij leveren goed zijn. Dat wij producten leveren waar u tevreden over bent. Een goede website vertelt het verhaal van uw bedrijf. En wij kunnen deze website voor u maken.