Voordelig uw website laten maken voor slechts € 19,95 exclusief BTW per maand!

Onze websites zijn WordPress websites. Waarom? Omdat u dan minder afhankelijk bent. Er is veel kennis van WordPress in de markt. Als u gebruik zou maken van een zelfgemaakt CMS dan is dit veel meer eenvoudig te beheren door derden. WordPress heeft veel plugins (hulpmiddelen om zaken te maken). Waardoor we eenvoudig, en dus tegen lage kosten uw extra wensen kunnen uitvoeren.

Offerte aanvragen

Een ander voordeel van het gebruik van WordPress is dat het voordelig is. Zoals aangegeven kunnen we een website eenvoudig voor u upgraden. Uiteraard zijn de belangrijkste zaken al standaard ingevoerd. Zo zullen wij er altijd een goede SEO (zoekmachine optimalisatie) plugin voor u activeren zodat de website goed gevonden kan worden.

Offerte aanvragen

Een website laten maken? Dat kan heel eenvoudig. Bij Magnificum doen wij niet moeilijk. U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor een website. Via ons offerte aanvraag formulier kunt u aangegeven wat u wilt. Het fijne is dat wij met vaste tarieven kunnen werken. Een website heeft u bij Magnificum al voor € 19,95 ex BTW per maand. En, let op! Dit is inclusief hosting en uw domeinnaam. Veel gekker kan het toch niet worden!
Heeft u een webshop nodig? Ook dat kunnen wij voor u organiseren. Vanaf € 49,95 per maand heeft u al een goed werkende webshop.
Al onze websites en webshops worden SEO vriendelijk opgeleverd, zodat ze beter gevonden kunnen worden in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Offerte aanvragen