Zoekmachine optimalisatie

Een website laten maken is leuk, maar hoe zorgt u er nu voor dat je ook geld gaat verdienen met uw website. Bezoekers komen namelijk niet zomaar op de website. Daar moet je wel iets voor doen! Om bezoekers naar de website te krijgen zal de website onder andere gevonden moeten worden in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. En voordat een website gaat scoren in de zoekmachines is zoekmachine optimalisatie nodig. Dit kan Magnificum voor u uit handen nemen. Wij hebben reeds diverse succesvolle projecten mogen opleveren, waarvan we nu alleen nog het onderhoud doen, enkele uren per maand, en het succes is nog altijd groot. Net als een huis of je auto moet je zoekmachine optimalisatie blijven onderhouden. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Een onterecht verwaarloosd onderdeel.

Zoekmachine optimalisatie, de motor van uw website.

Zoekmachine optimalisatie is een vaak vergeten onderdeel van de website. Webbouwers kijken of alle functionaliteiten werken, maar vergeten vaak dat de website ook nog gevonden moet worden. Het zijn dan ook twee werelden. De wereld van de website makers en de zoekmachine optimalisatie. Wij combineren ze voor u en uw website.

Laat uw website meer opleveren. Eenvoudig en tegen scherpe tarieven.

Wij zijn gemaakt voor online rendement.

Of u nu al een website heeft die nog niet goed gevonden wordt in de zoekmachines of op zoek bent naar een gehele nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat het een succes wordt. Altijd tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden. Het is onze missie om de meest succesvolle websites voor ondernemers te maken.

See Our Story

Zoekmachine optimalisatie veelal onderschat

Zoekmachine optimalisatie is één van de meest onderschatte onderdelen. Een website laten maken is ontzettend leuk, u ziet direct resultaat en u heeft direct iets om te delen met uw klanten, vrienden en familie. Toch begint het werk eigenlijk pas als u een website heeft. De klanten zullen niet vanzelf naar de website toekomen. U zult gevonden moeten worden op de zoektermen die voor u van belang zijn. Om dit te bewerkstelligen moet er aan veel verschillende factoren gedacht worden. Als het gaat om “scoren” in de zoekmachines heeft Google meermaals aangegeven in totaal op maar liefst 200 verschillende onderdelen te letten.
De euforie van het hebben van een mooie website verdwijnt helaas vaak als de website daarna niet gevonden blijkt te worden in de zoekmachines. Wilt u tevreden zijn bij opleveren, maar ook blijven met uw website? Laat ons u dan helpen met het maken van de website, en de zoekmachine optimalisatie. U heeft dan niet alleen meer plezier met uw website. U heeft ook rendement uit uw website. En dat laatste is natuurlijk eigenlijk het meest belangrijk!

Wat vooral niet te doen bij zoekmachine optimalisatie

Er zijn ook bij zoekmachine optimalisatie “do’s en don’ts”. De belangrijkste “do” is natuurlijk contact opnemen met ons voor een vrijblijvende offerte. Maar wat zijn nu eigenlijk de “don’ts”? Wat zijn de dingen die u echt niet moet doen als u wilt scoren met uw website?
Het belangrijkste om vooral niet te doen is over optimaliseren van uw website. Google let hier heel sterk op. Alles moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Grote aantallen links kopen naar uw website lijkt bijvoorbeeld verleidelijk. Het resultaat is op de lange termijn echter dat u grote risico’s loopt. Uw website kan een Google Penalty krijgen bijvoorbeeld en helemaal niet meer gevonden worden in de zoekresultaten. Zo zijn er nog heel veel meer don’ts. Wij raden u aan om een expert in de arm te nemen. Wij zullen u op een eerlijke en rustige manier uitleggen hoe u een succes kunt maken van uw website. U zult het terugzien in de resultaten van uw website. Zoekmachine optimalisatie is een langzaam proces. Maar zeer zeker de moeite waard.

Contact.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op:

 

Andijk

Hoekweg 14, 1619 EA
info@magnificum.nl
☎ 0228-526355

Amsterdam

Ferry Ploegerstraat 17, 1063 AT
sales@magnificum.nl